Hallo!

Wat leuk dat je hier bent. Op dit moment is mijn website in de maak en ben ik aan het genieten van zwangerschapsverlof tot 1 oktober 2023.

Je kunt mij inzetten als;

  • Facilitator van groepsprocessen en leiderschapstrainingen, zoals voor het programma Voor De Oogst van Overmorgen
  • Programmamaker voor Inspiratie & Netwerkactivatie, zoals de coördinatie van de Circulaire Proeftuin van West
  • Verandermanager

Ik geloof sterk in ‘inner change for system change’. In mijn werk als facilitator verbind ik mensen met zichzelf, elkaar en de natuur. Door te bouwen aan vertrouwen, transparantie en bereidheid tussen mensen om samen te werken voorbij grenzen. En tot een gedeelde visie te komen richting regeneratieve actie.

Mijn ervaring ligt in multi-stakeholder management, relatiemanagement, het organiseren van trainingen/workshops/programma’s; altijd in het thema van een toekomstbestendige samenleving. Om tot gedragsverandering, cultuurverandering en uiteindelijk systeemverandering te komen, maak ik oa gebruik van het model Theory U. Dit is een model dat helpt om sturing te geven aan het oplossen van complexe vraagstukken, door middel van het loskomen van traditionele denkpatronen. Het liefst werk ik zo veel mogelijk met mensen, in de natuur.

‘Perhaps what is needed so deeply in this world adrift, in these times of uncertainty and unprecedented urgency, are places we can come home to. Places we can rest. Gather strenght. Gain clarity. Grow our capacity. Where we can be in learning with fellow human beings and be held by the stronger web of live. Spaces of belonging.’ Maaike Boumans, spoken word poet.

Opdrachtgevers en partners oa; IforNature, Commonland, Regenerative Academy, Provincie Overijssel, Ministerie LNV, GAIN, RVO, Pakhuis de Zwijger, Circle Economy, Food Cabinet